Govee lights not all showing

So my neon rope is showing but not the rest of my lights. They do support razer and show up on the desktop app. Is there an device support list? I would love to get all of them working with SignalRgb if possible.

Hi, @carajean

Do you have LAN Control enabled on the govee for the devices?

This is all the Govee SKUs supported for now:

H6046, H6047, H6051, H6056, H6059, H6061, H6062, H6065, H6066, H6067, H6072, H6073, H6076, H6078, H6087, H610A, H610B, H6117, H6159, H6163, H6168, H6172, H618A, H618C, H618E, H618F, H619A, H619B, H619C, H619D, H619E, H619Z, H61A0, H61A1, H61A2, H61A3, H61A5, H61A8, H61B2, H61E1, H7050, H7055, H705A, H705B, H7060, H7061, H7062, H7065

Hi i have the Govee H6046 with lan control enabled but Signal never discovers the device after hours of attempts and resets. Devices are all on 2.4ghz Govee device works in govee app but never appears when searching for devices in Signal

Hi everyone. I hope I’m in the right place for some trouble shooting advice with SignalRGB. Today I got my Govee Y lights H6065 and installed them. I also have the Govee Glide Hexa H6061 and a Govee RGBIC Lamp H6076. The lamp and the Glide Hexa modules were already connected to SignalRGB and worked fine together. Now I tried to connect the Y lights as well, but despite having Lan controll enabled it doesn’t connect to SignalRGB. After restarting SignalRGB it also lost connection to all other Govee devices.

I dunno what I’m doing wrong.

We are aware of an issue with detecting devices, unfortunately, there’s no fix for now.

I finally got it to work but it’s annoying. It will only find one of my four devices that I have in this room. So I have to unplug them all from power and plug them back in and then they’re all detected. But when signalrgb crashes, as it often does, I have to do it all again. Honestly not sure if it’s worth it but that’s what you need to do.

AMD Ryzen 7 5700G
32gb ram

Edit: Looks like you have to unplug them all after a reboot as well. Sucky.

Replying to myself. This doesn’t work anymore. It did for a few days. But now the devices just aren’t found anymore.

We are working on a rewrite for the Govee integration, stay tuned for updates.